Promocija na
društvenim mrežama

Facebook, Twitter, Instagram, Tripadvisor, Pinterest su postali integralni deo svake marketing kamanje, a bez njih je danas nemoguće pričati o bilo kakvoj vrsti optimizacije.

Pored optimizovane Facebook PPC kampanje, našim klijentima pružamo najkvalitetnije prisustvo na 42 društvena medija kao i mnoštvo social bookmarking sajtova- ovo najčešće postepeno vodi do pravljenja potpuno novoga kanala kako za branding, tako i za direktnu prodaju.

RETURN ON ENGAGEMENT

Počnite da mislite na povraćaj sredstava na aktivnost vaših korisnika i članova vaših strana na društvenim medijima

Optimizacija prisustva na društvenim mrežama je danas jedan od najvažnijih zadataka internet marketing agencija obzirom da govorimo o aktivnom i instantnom prodajnom kanalu. Naši eksperti će napraviti ili Vam pomoći da izgradite konverzaciju sa klijentima putem najvažnijih društvenih medija današnjice.

Od jednostrane komunikacije – pomerićemo Vašu organizaciju prema konstantnom dijalogu sa Vašim klijentima.

Pored ovoga podesićemo najsavremenije alate za kontrolu pominjanja vaše kompanije ili organizacije, tako da ćete se moći pravovremeno zahvaliti ili objasniti sa vašim klijentima. Većina društvenih medija dozvoljava odgovore na komentare posetilaca, a vi treba uvek da iskoristite priliku za bolje povezivanje sa vašim klijentima.

Danas nema tog biznisa koji može da priušti da zaboravi na društvene medije, i vi ćete kreirati nelomljivu stalnu vezu sa vašim klijentima, pokazati perfekciju kada pričamo o usluzi, prikazati ljudsko lice vaše komapanije, kao i kreirati viralnu poruku koja će pomoći da se sledeći put još više poboljša vaša prodaja.