Home-7-Web-Marketing-Image

Unapređivanje sajta ili
izrada potpuno novog sajta

Tokom godina, usatanovili smo šta najbolje radi, a šta predstavlja izazov, kada pricamo o digitalnom prisustvu naših klijenata.

Iako najčešće radimo sa već postojećim sajtovima – ponosni smo na činjenicu da ako je potrebno u stanju smo da izadjemo u susret klijentima sa zaista najkvalitetnijim predlogom za izradu sajta bazirnog na responsive dizajnu, kao i da implementiramo predloženo rešenje u nedeljama od finalnog dogovora i zaključenja ugovora o saradnji.

Sajt može sadržati i mini booking engine, razne vrste vizulenog i video prikaza, widgete za društvene medije, kalendare, blog, forme sa najnovijim spam zaštitama, izradu Vašeg poslovnog emaila, integraciju analitika, kao i premium dizajn uskadjen sa Vašim željama i potrebama, kao i više dodatnih naprednih opcija.

Responsivan dizajn prilagođen
svim ekranima i uređajima

Nikada ne nudimo sajtove na bazi uzmi ili ostavi – uvek Vam ostavljamo opciju da se zahteva izmena grafike, vizuelnih aspekata prezentacije, kao i ostalih aspekata neophodnih da se adekvatno prikaže Vaš brend. Osim činjenice da se naši sajtovi prilagođavaju svakom ekranu i uređaju, oni su bazirani na godinama istraživanja i eksperimenata, i takodje poseduju naoptimalniji layout koji obezbeđuje najveći broj konverzija (rezervacija, kupovina zavisno od klijenta). Svi sajtovi koje mi izrađujemo su napravljeni u skladu sa poslednjim SEO pravilima i omogućavaju nam da svojim klijentima pružimo maksimalnu posetu već u drugoj ili trećoj fazi promocije.

Kontrola nad sadržajem

Ukoliko se odlučite za kompletnu izradu sajta, imaćete sami apsolutnu kontrolu nad sadržajem putem jednostavnog sistema za ažuriranje sadržaja. Možete lako promeniti bilo koju fotografiju, video, ili tekst sami bez ikakvog poznavanja programiranja, html ili php.

Takođe dobićete korak po korak jasne instrukcije za korišćenje sistema. kao i savete kako da na najbolji način iskoristite Vaš novi sajt.